Actuele goudprijs
Goudprijs
14 kt p/gr € 22.70
18 kt p/gr € 29.10
20 kt p/gr € 32.33
21 kt p/gr € 33.96
22 kt p/gr € 35.55
23 kt p/gr € 38.41
24 kt baar p/gr € 41.01
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st € 234
gouden vijfje fdc p/st € 117
krugerrand ounce fdc € 1,213
maple leaf ounce fdc € 1,213
usa $20 ounce fdc € 1,164
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo € 313
zilver 835 p/kilo € 327
zilver 925 p/kilo € 362
muntzilver 720 p/kilo € 289
zilver 999 p/kilo baar € 466
Vermelde prijzen zijn de uitbetaalde richtprijzen sieraden. Wij stellen de exacte waarde van uw goud vast door te testen. Het adres waar duizenden klanten u voor zijn geweest en als beste getest door Vara KASSA.
Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.

Lees verder

WIJ ZIJN DE HOOGSTE BIEDER VAN GOUD (TEST VARA-KASSA 2017)!

Wij zijn als hoogste bieder bevonden in de undercover test van Vara Kassa uitgezonden op 25 februari 2017 onder de goudinkopers!
(Bron: http://kassa.vara.nl/gemist/nieuws/nog-altijd-grote-verschillen-in-goudprijzen )
 Wij zijn trotst op dit resultaat en delen daarom met u de video van deze test door de Vara KASSA.
Op onderstaande video tijdstippen kunt u ons terug zien. (00:21 komt de Undercover verkoper binnen via de dubbele sluisdeuren van onze zaak)
(02:54 wordt het bod getoond)

bekijk de video

icon-necklace-gold

Inkoop antiek

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van antieke juwelen, sieraden en gebruiksvoorwerpen. Bent u in het bezit van oude sieraden en weet u niet wat het waard is?

Lees verder

icon-diamond-gold

Inkoop diamant

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van diamant. Wij kopen diamanten zonder en met certificaat (van IGI, HRD en GIA). De diamanten mogen los zijn of gezet in sieraden.

Lees verder

icon-watch-gold

Inkoop horloges

Heeft u thuis een horloge liggen van RolexAudemars Piguet of Patek Philippe waar u eigenlijk niets mee doet? Wij zorgen er met de inkoop van horloges in Amsterdam voor dat u het geld direct tot uw beschikking heeft. 

Lees verder
pdg_certificate.jpg
pdg_design.jpg