Actuele goudprijs
31 May 2023
*Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijsfluctuaties voorbehouden.
8 kt p/gr€ 16.35
14 kt p/gr€ 32.75
18 kt p/gr€ 42.22
20 kt p/gr€ 46.64
21 kt p/gr€ 48.99
22 kt p/gr€ 51.29
23 kt p/gr€ 54.03
24 kt baar p/gr€ 58.49
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st€ 334
gouden vijfje fdc p/st€ 167
krugerrand ounce fdc€ 1,740
maple leaf ounce fdc€ 1,740
usa $20 ounce fdc€ 1,671
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo€ 476
zilver 835 p/kilo€ 497
zilver 925 p/kilo€ 551
muntzilver 720 p/kilo€ 436
zilver 999 p/kilo baar€ 671
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).
Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.
U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.
Lees verder

HogePrijsGarantie
Contant-inkoop-goud behandeld uw verpanding met 100% discretie en geheimhouding tegenover uw naasten.

Ik wil mijn auto verpanden in Amsterdam

Bel: 0630255002 of stuur een Whatsapp bericht. Uw auto gemakkelijk verpanden bij ons. Wij helpen u verder waar een autobedrijf stopt. Het kan iedereen overkomen dat er even krapte bij kas is, dat u even tijdelijk geld nodig heeft om belangrijke zaken op te lossen, de huur te betalen, of andere rekeningen te voldoen. Zoals iedereen wilt u niet bij vrienden of familie aan kloppen voor geld, meestal wordt er ook niet geholpen en levert het alleen maar schaamte op. Bij ons kunt u zonder dat iemand het ooit te weten komt, gerust geld lenen. Wij hanteren een snel en eenvoudige procedure. Maar voorop staat natuurlijk uw discretie, niemand anders hoeft van uw situatie af te weten. Wij begrijpen u volledig.

U kunt alleen uw eigen auto verpanden, auto MOET op uw naam staan. Een lease auto is NIET mogelijk. Een auto met een lopende financiering is niet toegestaan. Een schade voertuig is niet mogelijk. U dient in het bezit te zijn van alle papieren en documenten. U dient in bezit te zijn van het overschrijvingsbewijs, kentekenpapieren. Uw verpand uw auto, met de mogelijkheid om deze weer terug te kopen. U kunt met ons contact opnemen of lang komen: 0630255002

Uw auto moet een minimale waarde van €5000 euro hebben. Tijdens de lening blijft de auto bij ons staan. U kunt niet in de auto rijden. Uiteraard zullen wij de auto ook niet bereiden, enkel voor het heen en weer brengen naar de opslaglocatie.

Wij verstrekken leningen vanaf €2500 euro en meer.

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid bij het verpanden van zoiets waardevols bovenaan staat. Kom dus gerust eens langs om met ons in gesprek te gaan. Heeft u een goed gevoel bij ons, dan heeft u hopelijk uw betrouwbare auto verpander/belener gevonden.

Bel ons meteen op 0630255002 voor meer informatie of een afspraak.

Of benader ons direct via WhatsApp:

WhatsApp chat

Ontdekken wat verpanden precies is? Klik hier voor onze uitleg!

Uw auto verpanden of belenen is maatwerk. Na een gratis en vrijblijvende taxatie kijken wij of wij u tegemoet kunnen komen betreffende:
– Het benodigde leenbedrag
– De leentermijn
– Andere behoeften of voorwaarden

Wij zijn er om u verder te helpen!


Gratis taxatie

Gebaseerd op de taxatie leggen wij u een bedrag voor dat u kan lenen. Dit is geheel vrijblijvend en u kan altijd bepalen ons aanbod niet te accepteren.

Kosten

Kiest u ervoor het bod wel te accepteren dan zal onze medewerker u op de kosten van de lening wijzen. In de regel is het verpandings-bedrag 4.5% per maand. Afhankelijk van de overeengekomen termijn leidt dit tot de kosten die verbonden zijn aan het verpanden.

Verpandings-bewijs

Uw auto verpanden met zekerheid? U krijgt van ons een bewijs mee van de overeenkomst en de transactie. Wanneer u uw auto weer op komt halen brengt u dit met u mee. Na betaling ontvangt u uw voertuig weer in goede orde terug.

Welke auto kan u verpanden?

U kan onder meer de onderstaande auto’s bij ons aan de Eerste van Swindenstraat 1 in Amsterdam verpanden;

 • Volswagen
 • Mini
 • BMW
 • Mercedes-Benz
 • Volvo
 • Land Rover Range Rover
 • Skoda
 • Porsche
 • Renault
 • Peugeot
 • KIA
 • Ford
 • Toyota
 • Seat

Staat de auto die u wilt verpanden er niet bij? Stuur ons een whatsapp bericht op tel: 0630255002. Het is goed mogelijk dat het toch mogelijk is uw auto bij ons te verpanden! Wij zijn wel selectief in hetgeen we aannemen.

Heeft u meer vragen of wilt u weten tegen welk bedrag u uw auto kunt verpanden? Aarzel niet en kom vandaag nog langs!

Stuur ons meteen een bericht op 0630255002 voor meer informatie of een afspraak.

Benader ons direct via WhatsApp:

WhatsApp chat
icon-watch-gold

Inkoop horloges

Zoekt u naar een specialist op het gebied van de inkoop van horloges in Amsterdam? Wij kopen horloges van de verschillende luxe merken, waarmee we er graag voor zorgen dat u de waarde in geld om kunt zetten. Heeft u thuis een horloge liggen van Rolex, Audemars Piguet of Patek Philippe waar u eigenlijk niets mee doet? Wij zorgen er met de inkoop van horloges in Amsterdam voor dat u het geld direct tot uw beschikking heeft, door het contant aan u uit te keren of het geld over te maken naar uw bankrekening.
Lees verder

icon-diamond-gold

Inkoop diamant

De prijs is afhankelijk van de volgende 4 factoren;
het gewicht (Carat): hoe groot is de diamant
het maaksel (Cut): hoe is de diamant geslepen
de kleur (Color): is de steen wit of getint van kleur
de zuiverheid (Clarity): is de steen vlekkeloos of niet
Een certificaat van een laboratorium of instituut geeft meestal een duidelijke omschrijving van de bovengenoemde punten.
Wij taxeren voor u gratis en vrijblijvend.
Lees verder

icon-necklace-gold

Inkoop antiek

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van antieke juwelen, sieraden en gebruiksvoorwerpen. Bent u in het bezit van oude sieraden en weet u niet wat het waard is? Neem u gerust contact met ons op. Het beste is dat u de voorwerpen meeneemt zodat we deze kunnen bekijken en beoordelen.
Wij kijken voor u naar de leeftijd van het artikel, wanneer deze gemaakt is. Wij beoordelen de sieraden op de aanwezigheid van diamanten of andere edelstenen. Tevens kopen wij sieraden in gemaakt met bloedkoralen.
Lees verder

federatie-goud-zilver
Wij zij lid van de Nederlandse Juweliers en Uurwerken branche vereniging.

Auto belenen?

U kan uw auto belenen. Kijk snel voor meer informatie!
Auto belenen

Klantbeoordelingen

Anderen over Contant inkoop goud
review-ster review-ster review-ster review-ster review-ster4.7/5
Gemiddelde cijfer van 4.7/5 over 42939 beoordelingen

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!
Meer recensies

Waarom ons kiezen?

Uw voordelen op een rij:
 • Reiskosten vergoeding tot max. € 30,-
 • Direct contant geld
 • Met 5 minuten geholpen
 • Gratis taxatie
 • Persoonlijk & betrokken
 • Betrouwbaar adres sinds 1977