Actuele goudprijs
*Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijsfluctuaties voorbehouden.
8 kt p/gr€ 16.35
14 kt p/gr€ 32.75
18 kt p/gr€ 42.22
20 kt p/gr€ 46.64
21 kt p/gr€ 48.99
22 kt p/gr€ 51.29
23 kt p/gr€ 54.03
24 kt baar p/gr€ 58.49
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st€ 334
gouden vijfje fdc p/st€ 167
krugerrand ounce fdc€ 1,740
maple leaf ounce fdc€ 1,740
usa $20 ounce fdc€ 1,671
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo€ 476
zilver 835 p/kilo€ 497
zilver 925 p/kilo€ 551
muntzilver 720 p/kilo€ 436
zilver 999 p/kilo baar€ 671
Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.

Lees verder

BLOEDKORAAL SIERADEN AMSTERDAM

Wilt u bloedkoraal sieraden in Amsterdam verkopen? Wij kennen de hoge waarde hiervan en bieden u daarom een eerlijke prijs voor de sieraden. Heeft u de sieraden thuis liggen en vindt u ze te kostbaar om ze te dragen, of heeft u geld nodig om de openstaande rekeningen te kunnen voldoen? Wij kunnen uw bloedkoraal sieraden in Amsterdam inkopen, zodat u hier de waarde in geld voor ontvangt. We kunnen het geld direct naar uw bankrekening overmaken of dit contant uitkeren, afhankelijk van wat u het meest prettig vindt.

BLOEDKORAAL SIERADEN VERKOPEN

Wilt u uw bloedkoraal sieraden in Amsterdam verkopen, zodat u er de waarde in geld voor kunt ontvangen? Wij zorgen er met de inkoop voor dat u direct weet waar u aan toe bent, door de sieraden te taxeren en duidelijk aan te geven welke waarde u hiervoor kunt ontvangen. U weet direct welk bedrag u van ons kunt verwachten. Besluit u om de bloedkoraal sieraden in Amsterdam te verkopen? Dan zorgen wij ervoor dat u het geld direct ontvangt, zodat u er gebruik van kunt maken op de manier die u wenst.

inkoop horloges Amsterdam

Eerlijke prijs voor sieraden in Amsterdam

Uiteraard ontvangt u een eerlijke prijs voor de inkoop van bloedkoraal sieraden in Amsterdam. Wij snappen dat u het geld hard nodig heeft. We beoordelen de conditie van de sieraden. Is er geen sprake van beschadigingen en gaat het om bijzondere exemplaren? Dan laten we dit duidelijk blijven uit de waarde die we u bieden, zodat u voldoende geld tot uw beschikking heeft voor de aankoop die u wenst te doen, of om de rekeningen te voldoen. Wilt u uw bloedkoraal sieraden in Amsterdam verkopen, of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs, wij horen graag van u.

BEL VRIJBLIJVEND 020-6922446

U kunt een afspraak maken (bel 020-6922446) voor een vrijblijvende taxatie en prijs offerte. U zult geholpen worden door een gediplomeerde diamantair.

Tip!

Uw voordelen op een rij:

  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Of vraag je offerte aan via Whatsapp – 06 30 25 50 02

Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

Meer recensies

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver