Actuele goudprijs
*Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijsfluctuaties voorbehouden.
8 kt p/gr€ 16.29
14 kt p/gr€ 32.65
18 kt p/gr€ 42.08
20 kt p/gr€ 46.48
21 kt p/gr€ 48.83
22 kt p/gr€ 51.12
23 kt p/gr€ 53.85
24 kt baar p/gr€ 58.30
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st€ 332
gouden vijfje fdc p/st€ 166
krugerrand ounce fdc€ 1,735
maple leaf ounce fdc€ 1,735
usa $20 ounce fdc€ 1,665
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo€ 469
zilver 835 p/kilo€ 490
zilver 925 p/kilo€ 542
muntzilver 720 p/kilo€ 429
zilver 999 p/kilo baar€ 661
Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.

Lees verder

FIJNGOUD AMSTERDAM

Heeft u fijngoud in Amsterdam en wilt u dit verkopen? Goud is van grote waarde, al komt dit pas tot uiting op het moment dat u het in laat kopen. Tot die tijd kunt u er geen andere aankopen mee doen en kunt u er al zeker geen rekeningen mee betalen. Stapelen de rekeningen zich op, of heeft u uw oog laten vallen op een dure aankoop? Wij kunnen het fijngoud in Amsterdam inkopen en ervoor zorgen dat u dit geld tot uw beschikking krijgt, dankzij de hoogste prijzen van Amsterdam die we bieden voor de inkoop van goud.

FIJNGOUD IN AMSTERDAM VERKOPEN

Wilt u uw fijngoud in Amsterdam verkopen, tegen een eerlijke prijs? Onze taxateurs slagen er uitstekend in om de waarde zo precies mogelijk vast te stellen. Dit zorgt ervoor dat we slechts een kleine marge hoeven te hanteren, anders dan veel andere inkopers die zich als het ware in proberen te dekken tegen missers. Hier is bij ons geen sprake van, waardoor het fijngoud in Amsterdam zoveel mogelijk op zal leveren. Kom gerust langs met uw fijngoud in Amsterdam of geef online aan dat u hier de beschikking over heeft. Wij zorgen voor een hoge prijs en betalen u het bedrag meteen contant of naar uw bankrekening uit.

inkoop horloges Amsterdam

Hoogste prijs voor uw goud in Amsterdam

Wilt u uw fijngoud in Amsterdam en daarvoor de hoogste prijs ontvangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij snappen dat u het geld hard nodig heeft. Kom bij ons langs in om het fijngoud in Amsterdam aan te bieden, of geef online aan waar u precies de beschikking over heeft. Wenst u meer informatie over de verkoop van fijngoud in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, een van onze specialisten vertelt u er graag meer over.

BEL VRIJBLIJVEND 020-6922446

U kunt een afspraak maken (bel 020-6922446) voor een vrijblijvende taxatie en prijs offerte. U zult geholpen worden door een gediplomeerde diamantair.

Tip!

Uw voordelen op een rij:

  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Of vraag je offerte aan via Whatsapp – 06 30 25 50 02

Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

Meer recensies

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver