Contant Inkoop Goud7
Sinds 1977
Gratis taxeren? 020-6922446
Sinds 47 jaar uw vertrouwde adres
Gratis taxeren? Bel 020-6922446

Gouden sieraden verpanden

Bij Contant Inkoop Goud weten we hoe belangrijk uw kostbare gouden sieraden voor u zijn. Of het nu een familie-erfstuk, een geschenk of een persoonlijk bezit betreft, wij bieden een betrouwbare en discrete mogelijkheid om uw goud te verpanden. Als experts in de inkoop van goud, zilver en andere edelmetalen, zorgen wij ervoor dat u altijd de meest voordelige voorwaarden krijgt voor het verpanden van uw waardevolle bezittingen.

Gouden sieraden verpanden? Alleen op afspraak met onze taxateur!

Breng het goud naar een betrouwbare partij!

De meeste mensen zijn geen experts in edelmetalen. Hoewel we kunnen zoeken naar keurmerken en cijfers, en zelfs kunnen proberen ons goud te buigen, biedt alleen een professional een echt betrouwbaar antwoord. Als je twijfelt over de echtheid van je goud, neem het dan mee naar een officiële inkoper. Deze beschikt over professionele apparatuur en expertise. Een bekende tool die een inkoper gebruikt is toetswater, een speciale vloeistof die door een chemische reactie laat zien of het om echt goud gaat of niet.

Banner Contant Inkoop Goud Rolex verpanden

Taxatie

U kan bij ons naast goudbaren en sieraden of andere gouden voorwerpen laten taxeren. Komt u langs met uw stuk dan leggen wij u een bedrag voor dat u kan lenen wanneer u uw object wilt verkopen. Dit alles doen wij 100% vrijblijvend en u kan geheel vrijblijvend bepalen of u het bod wilt accepteren.

Gewicht

Als je zeker weet dat je echt gouden  in handen hebt, is het uiterst belangrijk om vast te stellen om hoeveel gewicht het gaat. Het spreekt voor zich dat het gewicht uiteindelijk bepaald hoeveel waarde er aan jouw goud hangt. Als je je gouden thuis wil wegen, werkt een keukenweegschaal vaak prima. Houd echter rekening met een kleine marge, omdat dit soort weegschalen niet altijd even precies zijn. Tip: bereken het gewicht per gehalte, en schrijf je bevindingen op. Dat is handig bij de uiteindelijke berekening van de waarde.

Prijs

Nu kun je makkelijk de waarde berekenen. De prijs van gouden golft altijd op en neer, al kunnen we zeggen dat er altijd een gemiddelde waarde van gouden aanwezig is. Check hieronder de tabel met onze meest up-to-date inkoopprijzen. De inkoopprijzen worden steeds automatisch geupdate, dus kunnen verschillen. Onze prijzen laten wij zien in kilo’s.

Onze expertise

Ons team van deskundigen zorgt voor een eerlijke en nauwkeurige beoordeling van uw sieraden, zodat u verzekerd bent van een rechtvaardige prijs. Wij nemen de tijd om elke transactie zorgvuldig te behandelen, met volledige aandacht voor uw privacy en discretie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en wij doen er alles aan om het proces voor u zo gemakkelijk en transparant mogelijk te maken.

Geen keurmerk?

Kies voor Contant Inkoop Goud en ervaar de zekerheid van een professionele en betrouwbare partner in de verkoop van uw gouden sieraden. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de waarde van uw goud.

Gouden sieraden verpanden? Alleen op afspraak met onze taxateur!

Verpand nu uw Gouden sieraden!

Uw sieraden aanbieden? Het kan direct. Neem snel contact met ons op! 

Veelgestelde vragen

In veel landen worden gouden voorwerpen gekeurd en gestempeld met specifieke merktekens die de echtheid aangeven. Zoek naar keurmerken zoals “585” of “14K” die aangeven dat het voorwerp minstens 58,5% puur goud bevat. Evenzo kunnen stempels zoals “750” of “18K” duiden op een goudgehalte van 75% puur goud. Deze keurmerken zijn belangrijke indicatoren van de waarde en echtheid van uw gouden sierade

Hoewel een afspraak maken niet noodzakelijk is, raden we het wel aan om wachttijden te vermijden en ervoor te zorgen dat een van onze experts beschikbaar is om u te helpen.

De prijs die u ontvangt, is gebaseerd op het gewicht en de zuiverheid van het goud, evenals de actuele marktprijs. We bieden altijd een transparante en eerlijke beoordeling.

Breng uw identiteitsbewijs en de gouden sieraden die u wilt verpanden. Als u eventuele certificaten of aankoopbewijzen heeft, kan dit ook nuttig zijn voor de beoordeling.

Ja, bij Contant Inkoop Goud hechten we veel waarde aan veiligheid en discretie. Uw privacy wordt volledig gerespecteerd gedurende het gehele verpandenproces.

Ja, wij accepteren ook beschadigde of gebroken gouden sieraden. De waarde wordt nog steeds bepaald door het gewicht en de zuiverheid van het goud.

Ja, naast gouden sieraden accepteren wij ook gouden munten, baren en andere gouden voorwerpen.

WhatsApp WhatsApp ons