*Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijsfluctuaties voorbehouden.
8 kt p/gr € 15.95
14 kt p/gr € 31.98
18 kt p/gr € 41.23
20 kt p/gr € 45.54
21 kt p/gr € 47.84
22 kt p/gr € 50.08
23 kt p/gr € 52.76
24 kt baar p/gr € 57.17
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st € 326
gouden vijfje fdc p/st € 163
krugerrand ounce fdc € 1,700
maple leaf ounce fdc € 1,700
usa $20 ounce fdc € 1,632
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo € 469
zilver 835 p/kilo € 489
zilver 925 p/kilo € 542
muntzilver 720 p/kilo € 429
zilver 999 p/kilo baar € 661

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.

Lees verder

HOOGSTE GOUD PRIJS AMSTERDAM

 

 

Zoekt u naar de hoogste goud prijs in Amsterdam? Inkopers van goud maken relatief weinig kosten, maar berekenen u al snel een behoorlijke marge. Dat biedt ons de kans om die marge grotendeels weg te laten en u de hoogste prijs voor uw goud te bieden. Vergelijk onze aanbiedingen met die van andere inkopers en de kans is groot dat u snel weer bij ons terug bent. Wij bieden de hoogste goud prijs in Amsterdam en zorgen daarmee voor een eerlijke vorm van inkoop, zodat u uw goud om kunt zetten naar geld waar u alle vrijheid mee heeft.

ERVAREN TAXATEURS

 

We maken gebruik van ervaren taxateurs, waardoor wij geen hoge marge hoeven te rekenen ten opzichte van de waarde zoals we die inschatten. Wij zorgen ervoor dat we de waarde van het goud heel precies kunnen inschatten, om u vervolgens de hoogste goud prijs in Amsterdam aan te bieden. Het is daarom de moeite waard om uw goud door ons te laten taxeren. De kans is groot dat we inderdaad direct de hoogste goud prijs in Amsterdam bieden, waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor de verkoop van de sieraden of andere vormen van goud waar u de beschikking over heeft.

 

inkoop horloges Amsterdam

Hoogste prijs voor uw goud in Amsterdam

Wilt u de hoogste goud prijs in Amsterdam en er zeker van zijn dat we het bedrag direct aan u kunnen uitbetalen? We kunnen u het geld contant uitkeren zodat u er direct mee naar buiten kunt lopen, of het overmaken naar uw bankrekening. U bepaalt zelf op welke manier u de hoogste goud prijs in Amsterdam wilt ontvangen. Heeft u vragen over onze goud inkoop, of wilt u een afspraak maken? Neem direct contact met ons op, wij horen graag van u en vertellen u dan meer over hoe we werken.

 

BEL VRIJBLIJVEND 020-6922446

U kunt een afspraak maken (bel 020-6922446) voor een vrijblijvende taxatie en prijs offerte. U zult geholpen worden door een gediplomeerde diamantair.

Tip!

Uw voordelen op een rij:

  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Of vraag je offerte aan via Whatsapp – 06 30 25 50 02

Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

Meer recensies

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver