Actuele goudprijs
*Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijsfluctuaties voorbehouden.
8 kt p/gr€ 16.32
14 kt p/gr€ 32.70
18 kt p/gr€ 42.15
20 kt p/gr€ 46.56
21 kt p/gr€ 48.91
22 kt p/gr€ 51.20
23 kt p/gr€ 53.94
24 kt baar p/gr€ 58.40
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st€ 333
gouden vijfje fdc p/st€ 167
krugerrand ounce fdc€ 1,738
maple leaf ounce fdc€ 1,738
usa $20 ounce fdc€ 1,668
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo€ 475
zilver 835 p/kilo€ 496
zilver 925 p/kilo€ 550
muntzilver 720 p/kilo€ 435
zilver 999 p/kilo baar€ 669
Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.

Lees verder

INKOOP PATEK PHILIPPE HORLOGES AMSTERDAM

Wilt u gebruik maken van onze inkoop van Audemars Piguet horloges in Amsterdam, of bent u benieuwd hoe dat werkt? Wij kunnen het horloge van u overnemen, door hier een eerlijke prijs voor te betalen. Onze ervaren taxateurs bekijken het horloge en beoordelen onder andere de conditie en de staat. Is het horloge in goede staat en gaat het om een bijzonder exemplaar? Dan kunt u met onze inkoop van Audemars Piguet horloges in Amsterdam rekenen op een behoorlijke prijs, waarmee we ervoor zorgen dat u nieuwe financiële middelen tot uw beschikking krijgt.

SCHERPE INKOOP VAN HORLOGES

We zorgen met de inkoop van Audemars Piguet horloges in Amsterdam voor uitstekende prijzen, zoals u dat ook kent van de tarieven waartegen we goud inkopen. We houden de kosten laag en zorgen voor een eerlijke prijs, zodat u daadwerkelijk de mogelijkheid heeft om geld bij elkaar te brengen. Staan er diverse rekeningen open, of wilt u het horloge gebruiken om een mooie nieuwe aankoop te doen? In dat geval bent u voor de inkoop van Audemars Piguet horloges in Amsterdam bij ons aan het juiste adres en gaan we hiermee graag voor u aan de slag.

inkoop horloges Amsterdam

Uw Audemars Piguet horloge verkopen in Amsterdam

Vul online het contactformulier in voor de inkoop van Audemars Piguet horloges in Amsterdam, of kom bij ons langs in de winkel. Onze taxateurs gaan aan de slag om het horloge op waarde te schatten, zodat we daar een eerlijke prijs voor kunnen bieden. Vervolgens is het aan u de keuze om hiermee akkoord te gaan. We kunnen het bedrag direct naar uw rekening overmaken, of dit contant aan u uitkeren. Heeft u nog vragen over de inkoop van Audemars Piguet horloges in Amsterdam, of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

BEL VRIJBLIJVEND 020-6922446

U kunt een afspraak maken (bel 020-6922446) voor een vrijblijvende taxatie en prijs offerte. U zult geholpen worden door een gediplomeerde diamantair.

Tip!

Uw voordelen op een rij:

  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Of vraag je offerte aan via Whatsapp – 06 30 25 50 02

Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

Meer recensies

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver