Actuele goudprijs
*Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijsfluctuaties voorbehouden.
8 kt p/gr€ 16.32
14 kt p/gr€ 32.70
18 kt p/gr€ 42.15
20 kt p/gr€ 46.56
21 kt p/gr€ 48.91
22 kt p/gr€ 51.20
23 kt p/gr€ 53.94
24 kt baar p/gr€ 58.40
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st€ 333
gouden vijfje fdc p/st€ 167
krugerrand ounce fdc€ 1,738
maple leaf ounce fdc€ 1,738
usa $20 ounce fdc€ 1,668
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo€ 475
zilver 835 p/kilo€ 496
zilver 925 p/kilo€ 550
muntzilver 720 p/kilo€ 435
zilver 999 p/kilo baar€ 669
Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.

Lees verder

INKOOP JAEGER-LECOULTRE HORLOGES AMSTERDAM

Wilt u gebruik maken van de inkoop van Jaeger-leCoultre horloges in Amsterdam? Wij zijn gespecialiseerd in diverse merken luxe horloges, waar we u een eerlijke prijs voor kunnen aanbieden. Heeft u tijdelijk wat extra geld nodig en wilt u een horloge belenen, of wilt u een horloge waar u toch niets mee doet voor een mooie prijs aan ons verkopen? Wij zorgen er met de inkoop van Jaeger-leCoultre horloges in Amsterdam voor dat u de waarde hiervan uit kunt laten drukken in geld, dat we contant kunnen uitkeren of naar uw rekening overmaken.

EERLIJKE PRIJS VOOR UW HORLOGE

We zorgen met de inkoop van Jaeger-leCoultre horloges in Amsterdam uiteraard voor een eerlijke prijs voor uw horloge, net als voor bijvoorbeeld het goud dat u wilt verkopen. Onze taxateurs hebben veel kennis van horloges en andere waardevolle sieraden, waardoor we u hier uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Zij kijken onder andere goed naar de conditie van het horloge, om te bepalen wat dit waard is. Op die manier zorgen we voor de inkoop van Jaeger-leCoultre horloges in Amsterdam en ontvangt u er het bedrag voor waar u naar op zoek was.

inkoop horloges Amsterdam

Verkoop uw Jaeger-leCoultre horloge in Amsterdam

Maak gebruik van onze inkoop van Jaeger-leCoultre horloges in Amsterdam en verkoop uw horloge. Ligt het horloge slechts in een la of in de kast en doet u er eigenlijk niets mee? Indien het horloge zich in goede conditie bevindt is de kans groot dat u een behoorlijk bedrag heeft liggen, al kunt u daar tot nu toe niets mee doen. Wij zorgen graag voor de inkoop van Jaeger-leCoultre horloges in Amsterdam, zodat u het geld uit kunt geven zoals u wenst, aan de openstaande rekeningen of wellicht aan een mooie nieuwe televisie.

BEL VRIJBLIJVEND 020-6922446

U kunt een afspraak maken (bel 020-6922446) voor een vrijblijvende taxatie en prijs offerte. U zult geholpen worden door een gediplomeerde diamantair.

Tip!

Uw voordelen op een rij:

  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Of vraag je offerte aan via Whatsapp – 06 30 25 50 02

Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

Meer recensies

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver