Actuele goudprijs
*Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijsfluctuaties voorbehouden.
8 kt p/gr€ 16.32
14 kt p/gr€ 32.70
18 kt p/gr€ 42.15
20 kt p/gr€ 46.56
21 kt p/gr€ 48.91
22 kt p/gr€ 51.20
23 kt p/gr€ 53.94
24 kt baar p/gr€ 58.40
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st€ 333
gouden vijfje fdc p/st€ 167
krugerrand ounce fdc€ 1,738
maple leaf ounce fdc€ 1,738
usa $20 ounce fdc€ 1,668
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo€ 475
zilver 835 p/kilo€ 496
zilver 925 p/kilo€ 550
muntzilver 720 p/kilo€ 435
zilver 999 p/kilo baar€ 669
Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.

Lees verder

INKOOP BREITLING HORLOGES AMSTERDAM

Maak gebruik van onze inkoop van Breitling horloges in Amsterdam, waarmee we ervoor zorgen dat u weer voldoende geld achter de hand heeft. Heeft u een duur horloge liggen waar u weinig mee doet, of dat u in wilt zetten om financieel weer wat meer lucht te krijgen? Wij zorgen voor een eerlijke prijs voor het horloge, of kunnen het voor u belenen om u direct contant geld mee te kunnen geven.

HOOGSTE PRIJS INKOOP BREITLING HORLOGES

Maakt u gebruik van onze inkoop van Breitling horloges in Amsterdam? Wij zorgen voor de hoogste prijs, net als wanneer u bijvoorbeeld goud wilt verkopen. We houden onze eigen kosten laag en hebben daardoor de mogelijkheid u zo goed mogelijk te helpen. Met de inkoop van Breitling horloges in Amsterdam zorgen we ervoor dat u weer voldoende geld achter de hand heeft om aan uw verplichtingen te voldoen. Heeft u het geld slechts tijdelijk nodig? Dan kunt u het horloge belenen en deze later weer terugkopen door het geleende bedrag terug te betalen.

Wij kopen onder andere

Rolex
Tag Heuer
Omega 
Maurice Lacroix
Tissot
Longines
Audemars Piguet
Patek Philippe
Jaeger LeCoultre
IWC
Cartier 
Chopard
Bvlgari

inkoop horloges Amsterdam

Inkoop antiek

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van antieke juwelen, sieraden en gebruiksvoorwerpen. Bent u in het bezit van oude sieraden en weet u niet wat het waard is?

Lees verder

Inkoop diamant

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van diamant. Wij kopen diamanten zonder en met certificaat (van IGI, HRD en GIA). De diamanten mogen los zijn of gezet in sieraden.

Lees verder

Hoogste prijs inkoop Breitling horloges

We zorgen met de inkoop van Breitling horloges in Amsterdam voor een eerlijke prijs voor uw horloge, door dit goed te beoordelen. Werkt het horloge nog en is het materiaal onbeschadigd? Des te beter de conditie van het horloge, des te beter ook het bedrag dat we u hiervoor kunnen aanbieden. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met de inkoop van andere sieraden, bijvoorbeeld met goud. Wilt u gebruik maken van de inkoop van Breitling horloges in Amsterdam, of wenst u meer informatie over de overige mogelijkheden op dit gebied? Neem vrijblijvend contact op of kom langs, dan vertellen onze specialisten u graag meer.

Tip!

Uw voordelen op een rij:

  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Of vraag je offerte aan via Whatsapp – 06 30 25 50 02

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver