Contant Inkoop Goud7
Sinds 1977
Gratis taxeren? 020-6922446
Sinds 47 jaar uw vertrouwde adres
Gratis taxeren? Bel 020-6922446

Cartier horloge verpanden?

Op onze locatie in Amsterdam kan u met gemak uw Cartier horloge verpanden. U kan uw Cartier horloge bij ons aanbieden voor elke looptijd. Bijvoorbeeld voor een dag, een week of een of meerdere maanden.

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak. Of benader ons direct via WhatsApp.

Verpanden? Alleen op afspraak met onze taxateur!

Cartier horloge verpanden bij Baldev

Bij ons Pandhuis in Amsterdam kunt u uw Cartier horloge verpanden voor een flexible periode. Of dit nu een dag, een week of meerdere maanden bereft.

Het verpanden van een Cartier horloge is bij ons mogelijk met of zonder bijbehorende papieren. Houd er rekening mee dat bijpasssende papieren de taxatie waarden kan verhogen. Niet elke onderpand wordt door ons vanzelfsprekend geaccepteerd.

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid bij het verpanden van zoiets waardevols bovenaan staat. Kom dus gerust eens langs om met ons in gesprek te gaan. Heeft u een goed gevoel, dan heeft u hopelijk uw pandhuis gevonden.

horloge-verkopen-cartier

Taxatie

Wij zijn behalve inkoper van waardevolle goederen ook een ervaren juwelier. Wij zullen onze kunde, maar ook onze apparatuur gebruiken om het door u aangeleverde stuk te taxeren. Gebaseerd op de taxatie leggen wij u een bedrag voor dat u kan lenen wanneer u uw Cartier horloge verpanden wilt. Dit is geheel vrijblijvend en u kan altijd bepalen ons aanbod niet te accepteren.

Kosten

Wanneer u het aanbod accepteert dan zullen wij u op de kosten van de lening wijzen. Over het algemeen is het verpandings-bedrag 4.5% per maand. Wij kunnen hier eventueel vanaf wijken

Verpandings-bewijs

U krijgt van ons een bewijs mee van de overeenkomst en de transactie. Wanneer u uw horloge weer op komt halen brengt u dit met u mee. Na betaling ontvangt u uw pronkstuk weer in goede orde terug.

Welke horloges kan u verpanden?

U kan onder meer de onderstaande object ter verpanding aanbieden bij verpanden bij contant-inkoop-goud in Amsterdam.

Staat het horloge die u wilt verpanden er niet in de lijst? Bel ons dan op Tel: 020-6922446. Het is zeer goed mogelijk dat uw luxe horloge toch als onderpand kan dienen!

Waarom uw horloge verpanden bij Contant Inkoop Goud?

Heeft u meer vragen of wilt u weten tegen welk bedrag u uw horloge kunt verpanden? Aarzel niet en kom vandaag nog langs!

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak.

Of benader ons direct via WhatsApp.

Direct contact opnemen?

Neem contact met ons op en wij helpen u direct verder. 

Maatwerk

Uw Cartier  horloge verpanden of belenen is maatwerk. Na een gratis en vrijblijvende taxatie kijken wij of wij u tegemoet kunnen komen betreffende:

Wij zijn er om u verder te helpen!

Heeft u meer vragen of wilt u weten tegen welk bedrag u uw horloge kunt verpanden? Aarzel niet en kom vandaag nog langs!

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak.

Of benader ons direct via WhatsApp.

WhatsApp WhatsApp ons