Contant Inkoop Goud7
Sinds 1977
Gratis taxeren? 020-6922446
Sinds 47 jaar uw vertrouwde adres
Gratis taxeren? Bel 020-6922446

Horloge verkopen

Heeft u geld nodig? Zit u krap bij kas? Dan kan uw luxe horloge verkopen een uitkomst een slimme keuze zijn, vooral als het om een horloge gaat dat al jaren in de kast ligt en niet meer gebruikt wordt – of zelfs niet meer werkt. Wij begrijpen dat een horloge verkopen niet iets is dat je elke dag doet, dus lopen wij op deze pagina een aantal handige mogelijkheden af. 

Horloge verkopen? Alleen op afspraak met onze taxateur!

Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend

Het zou best kunnen dat u een gouden of zilveren horloge in bezit heeft, maar die al een tijd niet heeft gedragen. Misschien is het horloge wel een erfstuk, werkt het niet meer, en ligt het al jaren veilig opgeborgen ergens in huis. De kans is groot dat uw horloge een bepaalde waarde heeft, wegens het goud- of zilvergehalte, maar ook wegens het merk en de antieke waarde die het uurwerk heeft.

Neemt u uw horloge mee naar onze winkel in Amsterdam, waar wij het gratis en vrijblijvend voor u kunnen taxeren. Bent u positief verrast door de waarde? Dan krijgt u direct de mogelijkheid uw horloge aan ons te verpanden.

Wilt u het liever zelf houden, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

rolex-horloge-verpanden.png

Taxatie

Komt u langs met uw horloge dan leggen wij u een bedrag voor dat u kan lenen wanneer u uw horloge wilt verpanden. Dit alles doen wij 100% vrijblijvend en u kan geheel vrijblijvend bepalen of u het bod wilt accepteren.

Kosten

Wanneer u ervoor kiest ons aanbod te accepteren dan zal onze medewerker u op de kosten van de lening wijzen. In de regel is het verpandings-bedrag 4.5% per maand.

Verpandings-bewijs

Na afsluiting van de overeenkomst krijgt u van ons een verpandings-bewijs mee. Dit bewijs beschrijft de gemaakte afspraken en de waarde van de transactie. Wanneer u uw horloge weer op komt halen brengt u dit met u mee. Na het terugbetalen van het geleende bedrag plus de verschuldigde rente ontvangt u uw pronkstuk weer in goede orde terug.

Direct cash?

Wanneer u uw horloge aan ons verkoopt ontvangt u direct geld. Cash of giraal naar wens.

Uw horloge verpanden

Bij ons kunt u, naast verkopen, ook terecht voor het verpanden van uw exclusieve horloge, direct voor contant geld of per bank.

Ook horloges zonder doos en papieren kunt u bij ons verpanden. Wij hebben begrip voor uw situatie, wij gaan er discreet mee om en stellen uw onderpand veilig geseald. Vertrouwen is alles. Zoals u het horloge achterlaat bij ons, zo kunt u het ook weer terug ophalen. Al meer dan 42 jaar een begrip in Amsterdam.

Wat zijn de voordelen van verpanden?

Waarom uw horloge verpanden bij Contant Inkoop Goud?

Heeft u meer vragen of wilt u weten tegen welk bedrag u uw horloge kunt verpanden? Aarzel niet en kom vandaag nog langs!

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak.

Of benader ons direct via WhatsApp.

Wij accepteren bijvoorbeeld:

Rolex
Breitling
artier
Bvlgari

Uw horloge verkopen?

Neemt u uw horloge mee naar onze winkel in Amsterdam, en bent u positief verrast door de waarde? Dan krijgt u direct de mogelijkheid uw horloge aan ons te verkopen. Wilt u het liever zelf houden, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

WhatsApp WhatsApp ons