Uw Horloge Verkopen

Heeft u geld nodig? Zit u krap bij kas? Dan kan uw luxe horloge verkopen een uitkomst een slimme keuze zijn, vooral als het om een horloge gaat dat al jaren in de kast ligt en niet meer gebruikt wordt – of zelfs niet meer werkt. Wij begrijpen dat een horloge verkopen niet iets is dat je elke dag doet, dus lopen wij op deze pagina een aantal handige mogelijkheden af. 

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie over taxatie van uw horloge of een afspraak.

Of benader ons direct via WhatsApp:

WhatsApp chat

Uw horloge laten taxeren

Het zou best kunnen dat u een gouden of zilveren horloge in bezit heeft, maar die al een tijd niet heeft gedragen. Misschien is het horloge wel een erfstuk, werkt het niet meer, en ligt het al jaren veilig opgeborgen ergens in huis. De kans is groot dat uw horloge een bepaalde waarde heeft, wegens het goud- of zilvergehalte, maar ook wegens het merk en de antieke waarde die het uurwerk heeft.

Misschien is de tijd is er overheen gegaan, wat dan weer kan betekenen dat het horloge (water)schade of krassen heeft. Maar laat u zich daar niet door afschrikken, schade betekent namelijk zeker niet dat het horloge niets meer waard is.

Behalve exclusieve merkhorloges, zoals Rolex of Cartier, kan u bij ons ook gouden en zilveren horloges aanbieden. Zowel (beschadigde) antieke horloges als in goede staat.

Voor onder andere de onderstaande merken kunt u bij ons langskomen:

Rolex

horloge-verkopen-breitling

Breitling

horloge-verkopen-cartier

Cartier

horloge-verkopen-bvlgari

Bvlgari

horloge-verkopen-chopard

Chopard

horloge-verkopen-omega

Omega

horloge-verkopen-iwc

IWC

Tag Heuer

Aangezien een horloge nooit uit massief goud of zilver kan bestaan, simpelweg omdat het een ingewikkeld uurwerk en andere onderdelen bevat, is het soms lastig om zelfstandig een taxatie te verrichten. Om de goud- of zilverwaarde vast te stellen is het vaak nodig om het horloge uit elkaar te halen, en alle overige materialen te verwijderen. Maar het kan ook zijn dat uw oude horloge in zijn geheel een antieke waarde heeft, omdat het bijvoorbeeld een oud zakhorloge uit de 18e eeuw is, of een uniek exemplaar uit de jaren ’60. In veel gevallen is het slim om uw horloge mee te nemen naar een professionele inkoper, omdat die u er vaak veel meer over kan vertellen.

Neemt u uw horloge mee naar onze winkel in Amsterdam, en bent u positief verrast door de waarde? Dan krijgt u direct de mogelijkheid uw horloge aan ons te verkopen. Wilt u het liever zelf houden, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Uw horloge verpanden

Bij ons kunt u, naast verkopen, ook terecht voor het verpanden van uw exclusieve horloge, direct voor contant geld of per bank.

Ook horloges zonder doos en papieren kunt u bij ons verpanden. Wij hebben begrip voor uw situatie, wij gaan er discreet mee om en stellen uw onderpand veilig geseald. Vertrouwen is alles. Zoals u het horloge achterlaat bij ons, zo kunt u het ook weer terug ophalen. Al meer dan 42 jaar een begrip in Amsterdam.

Wat zijn de voordelen van verpanden?

 • Direct contant geld
 • U kan uw eigendom weer terugkrijgen
 • Uw eigendom ligt veilig opgeborgen

Waarom bij contant-inkoop-goud verpanden?

 • Al sinds 1977 een begrip in Amsterdam
 • Wij zijn discreet en hechten aan betrouwbaarheid
 • Alles wordt correct gedocumenteerd
 • U object ligt uitermate veilig!

Verkopen of verpanden?

Met verpanden bedoelen wij het – tijdelijk – verkopen van uw horloge. Wij betalen u direct cash of per bank het bedrag dat uw horloge waard is, en slaan het vervolgens veilig en met veel zorg op. Na terugbetaling van het bedrag (plus rente) dat u van contant-inkoop-goud ontvangen heeft krijgt u uw horloge weer terug.

Wilt u liever uw horloge gewoon verkopen dan ontvangt u hiervoor direct geld. Het bedrag stellen wij vast via een geheel gratis en vrijblijvende taxatie. U kan ervoor kiezen hiermee akkoord te gaan. Dit betreft niet meer dan een directe verkooptransactie. Het geld kan u cash of via uw bankrekening ontvangen.

horloge-verkopen-oud-horloge
horloge verkopen rolex

Verkoop uw gouden horloge

Er zijn ontzettend veel particulieren die eigenaar zijn van een (oud) gouden horloge, maar die al jaren niet meer hebben gedragen. Soms liggen deze oude horloges ergens in een laatje of in een juwelenkistje. Een goed voorbeeld van zo’n oud, antiek horloge is de Seamaster – dat is een horloge dat vroeger veel werd verkocht.

Het is natuurlijk mogelijk dat zo’n horloge schade oploopt: misschien is het al jarenlang niet meer goed onderhouden, of zitten er krassen op. Ook bestaat er een kans dat het horloge waterschade heeft opgelopen, of dat er onderdelen los zijn komen te zitten. Het is goed te weten dat dit niet betekent dat dit horloge door de schade geen waarde meer heeft. Vaak heeft het horloge, los van de antieke waarde, namelijk nog steeds een aanzienlijke goudwaarde!

Om er achter te komen wat de exacte waarde is dat het horloge heeft, raden we u aan het voorwerp mee te nemen naar de expert in onze juwelierszaak in Amsterdam. Het horloge wordt dan met zorg getaxeerd, terwijl u wacht met een kopje koffie. De kans is groot dat u positief verrast wordt door de taxatie. Dan is het uiteraard mogelijk om, als u dat wenst, uw horloge direct aan ons te verkopen. We zullen een transparante, eerlijke prijs bieden. Wilt u het toch zelf houden? Dat is dan natuurlijk helemaal prima. De taxatie is namelijk vrijblijvend.

Uw luxe horloge verkopen

Er zijn in de loop der jaren veel horloges op de markt gebracht die in de “luxe  horloge”  categorie vallen. Dan hebben we het over horloges die veel meer waard zijn dan de materiaalwaarde. Bijvoorbeeld vanwege het merk of doordat ze onderdeel zijn van een bepaalde collectie. Onze experts zijn gespecialiseerd in het herkennen van dit soort horloges, en zullen u direct informeren als uw merk horloge (van bijvoorbeeld Breitling of Rolex) de materiaalwaarde overstijgt. Dan kan het interessant zijn uw horloge op de verzamelmarkt of vintage markt te verkopen.

Historische (zak)horloges

Ook horloges met een bepaalde geschiedenis kunnen een ongekende waarde hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan antieke gouden zakhorloges. Deze hebben ongetwijfeld hun goudwaarde, wellicht een overstijgende waarde wegens het merk of de collectie, en daarbovenop een verzamelwaarde of historische waarde. Met dit type horloges wordt het vaakst onderschat wat hun potentiële waarde is. Dus heeft u ergens op zolder een oud gouden zakhorloge gevonden? Of heeft u het georven van een familielid? Neem het gerust mee voor een vrijblijvende taxatie. De kans is groot dat u daar geen spijt van zult krijgen.

Waarom uw horloge verkopen bij Contant Inkoop Goud?

 • Direct contant geld
 • Géén BKR-registratie
 • Open en transparant
 • Hoogste prijs getest door Kassa!

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak.

Of benader ons direct via WhatsApp:.

WhatsApp chat

federatie-goud-zilver

Wij zij lid van de Nederlandse Juweliers en Uurwerken branche vereniging.

 

Rolex verpanden?

Wilt u uw pronkstuk liever niet kwijt? Dan kan u uw horloge ook verpanden! U kan uw horloge aan het einde van een afgesproken periode weer ophalen.

Rolex verpanden

Waarom ons kiezen?

Uw voordelen op een rij:
 • Reiskosten vergoeding tot max. € 30,-
 • Direct contant geld
 • Met 5 minuten geholpen
 • Gratis taxatie
 • Persoonlijk & betrokken
 • Betrouwbaar adres sinds 1977

Klantbeoordelingen

Anderen over Contant inkoop goud

4.7/5

Gemiddelde cijfer van 4.7/5 over 42939 beoordelingen

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!