Contant Inkoop Goud7
Sinds 1977
Gratis taxeren? 020-6922446
Sinds 47 jaar uw vertrouwde adres
Gratis taxeren? Bel 020-6922446

Verpanden

Wij behandelen uw verpanding met 100% discretie.

Beste pandhuis van Nederland, uw onderpand wordt direct gecheckt en u krijgt uw geld meteen mee.

Verpanden? Alleen op afspraak met onze taxateur!

Kom langs voor een geheel vrijblijvende taxatie!

Heeft u dringend geld nodig, bijvoorbeeld om uw rekeningen te kunnen voldoen of een mooie nieuwe aankoop realiteit te maken? Wij taxeren uw object direct op onze locatie in Amsterdam en bieden u een mooi bedrag.

We kunnen uw geld direct contant uitbetalen of overmaken naar uw rekening.

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak.

rolex-horloge-verpanden.png

Taxatie

U kan bij ons naast horloges ook sieraden laten taxeren. Komt u langs met uw horloge dan leggen wij u een bedrag voor dat u kan lenen wanneer u uw Breitling horloge wilt verpanden. Dit alles doen wij 100% vrijblijvend en u kan geheel vrijblijvend bepalen of u het bod wilt accepteren.

Kosten

Wanneer u ervoor kiest ons aanbod te accepteren dan zal onze medewerker u op de kosten van de lening wijzen. In de regel is het verpandings-bedrag 4.5% per maand.

Verpandings-bewijs

Na afsluiting van de overeenkomst krijgt u van ons een verpandings-bewijs mee. Dit bewijs beschrijft de gemaakte afspraken en de waarde van de transactie. Wanneer u uw horloge weer op komt halen brengt u dit met u mee. Na het terugbetalen van het geleende bedrag plus de verschuldigde rente ontvangt u uw pronkstuk weer in goede orde terug.

Wat kan u bij ons verpanden?​

U kan onder meer de onderstaande object ter verpanding aanbieden bij verpanden bij contant-inkoop-goud in Amsterdam.

 • (Rolex) horloges
 • Goud baren
 • Zilver baren
 • Gouden sieraden
 • Zilveren sieraden
 • Edelstenen
 • Gouden en zilveren munten

  Heeft u meer vragen of wilt u weten tegen welk bedrag u uw horloge kunt verpanden?

  Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak.

Waarom uw eigendom bij ons verpanden?

U kan onder meer de onderstaande object ter verpanding aanbieden bij verpanden bij contant-inkoop-goud in Amsterdam.

 • Direct contant geld
 • Géén BKR-registratie
 • Open en transparant
 • Bang dat uw horloge wordt gebruikt? Geen zorgen! Uw horloge wordt in uw bijzijn geseald en verpakt.
 • Beveiligde opslag van uw horloge
   

   

Wat is verpanden?

Stel, u heeft een waardevol Rolex horloge in bezit. U kan dit horloge verkopen voor geld, maar dan bent u het voor altijd kwijt. Nu kan u er ook voor kiezen het horloge te verpanden. Dit betekent dat het horloge dienst doet als onderpand ofwel als garantie bij een tijdelijke lening. Verpanden is dus geld lenen met behulp van onderpand.

Hoe werkt verpanden?

U kan uw eigendom mogelijk verpanden bij contant-inkoop-goud in Amsterdam. Dat gaat als volgt in zijn werk:
Met verpanden bedoelen wij het – tijdelijk – verkopen van uw horloge. Wij betalen u direct cash of per bank het bedrag dat uw horloge waard is, en slaan het vervolgens veilig en met veel zorg op. U krijgt van ons een terugkoopgarantie mee; dat is een document met de garantie dat u het horloge van ons terug kunt kopen wanneer het voor u het juiste moment is. Dit kan een prettige tijdelijke oplossing zijn, als u onverhoopt behoefte heeft aan extra financiële middelen.

Direct contact opnemen?

Neem contact met ons op en wij helpen u direct verder. 

Goud, zilver of andere stukken verpanden?

Overweeg je om je goud, zilver of een ander stuk van waarde te verpanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We begrijpen dat het verpanden van goud een belangrijke beslissing is, en we staan klaar om je te begeleiden gedurende het hele proces. 

Waarom Contant Inkoop Goud?

Inkoop horloges

Zoekt u naar een specialist op het gebied van de inkoop van horloges in Amsterdam? Wij kopen horloges van de verschillende luxe merken, waarmee we er graag voor zorgen dat u de waarde in geld om kunt zetten. Heeft u thuis een horloge liggen van Rolex, Audemars Piguet of Patek Philippe waar u eigenlijk niets mee doet? Wij zorgen er met de inkoop van horloges in Amsterdam voor dat u het geld direct tot uw beschikking heeft, door het contant aan u uit te keren of het geld over te maken naar uw bankrekening.

Inkoop Diamant

De prijs is afhankelijk van de volgende 4 factoren; het gewicht (Carat): hoe groot is de diamant het maaksel (Cut): hoe is de diamant geslepen de kleur (Color): is de steen wit of getint van kleur de zuiverheid (Clarity): is de steen vlekkeloos of niet Een certificaat van een laboratorium of instituut geeft meestal een duidelijke omschrijving van de bovengenoemde punten. Wij taxeren voor u gratis en vrijblijvend.

Inkoop antiek

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van antieke juwelen, sieraden en gebruiksvoorwerpen. Bent u in het bezit van oude sieraden en weet u niet wat het waard is? Neem u gerust contact met ons op. Het beste is dat u de voorwerpen meeneemt zodat we deze kunnen bekijken en beoordelen. Wij kijken voor u naar de leeftijd van het artikel, wanneer deze gemaakt is. Wij beoordelen de sieraden op de aanwezigheid van diamanten of andere edelstenen. Tevens kopen wij sieraden in gemaakt met bloedkoralen.

WhatsApp WhatsApp ons