Contant Inkoop Goud7
Sinds 1977
Gratis taxeren? 020-6922446
Sinds 47 jaar uw vertrouwde adres
Gratis taxeren? Bel 020-6922446

Wisselkantoor

[section padding=”0px” visibility=”hide-for-medium”]

[row style=”collapse” width=”custom” custom_width=”100vw”]

[col padding=”0 2vw”]

[ux_banner height=”40vh” bg=”1394″ bg_pos=”50% 35%”]

[/ux_banner]

[/col]

[/row]

 

Covid-19 maatregelen; 7 goud inkoop medewerkers, aparte balies, 1.5m afstand, geen wachtrijen, direct aan de beurt.

[/section]
[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Wisselkantoor voor goud sinds 1977

[row_inner v_align=”middle”]

[col_inner span=”8″ span__sm=”12″]

In een snel veranderende wereld kan het soms een fijn gevoel geven om wat extra geld achter de hand te hebben. Dan kunt u de keuze maken uw gouden of zilveren kostbaarheden te verkopen. Het is echter vaak zo dat juist deze stukken een emotionele waarde hebben, dat u er aan gehecht bent. Om te voorkomen dat u het pijnlijke besluit moet nemen voor altijd afscheid te nemen van deze voorwerpen, is verpanding een goede oplossing.

Tijdelijk geld nodig? Kom eens langs bij ons Wisselkantoor voor goud en geld in Amsterdam en laat u vrijblijvend adviseren. Of neem contact op per telefoon of e-mail.

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”1813″ height=”100%”]

[/col_inner]

[/row_inner]

Baldev: betrouwbaar en transparant

Bij Baldev Juweliers en hun goudhandel Contant Inkoop Goud staan betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel. Dat komt omdat Baldev een familiebedrijf is waarin de fijne knepen van het vak al generaties worden overgedragen. We hebben het over expertise en vakmanschap, maar nog meer over liefde voor het vak en oog voor het verhaal van de klant. We zijn ons bewust dat we werken met dierbare voorwerpen, waar vaak een emotionele lading bij betrokken is en nog vaker een mooi verhaal aan verbonden is. Wij vinden het belangrijk dat u zich als klant ten alle tijde veilig voelt en zijn altijd transparant over de prijzen die wij hanteren. 

Wij kopen uw goud in tegen de actuele goudprijzen. Die worden met grote regelmaat geüpdatet op onze website, maar u kunt ook altijd even (telefonisch) contact opnemen met onze winkel aan de Eerste van Swindenstraat 1 in Amsterdam. Wij begrijpen dat het verkopen of in onderpand geven van uw kostbare voorwerpen precair is, en garanderen u ook dat uw spullen veilig en zorgvuldig worden opgeslagen.

Geld voor Goud

Verpanden betekent letterlijk het in onderpand geven van een zaak ter zekerheid van terugbetaling. Wij nemen dus tijdelijk zilveren of gouden kostbaarheden van u over, taxeren de waarde en betalen u dat direct contant uit. Deze kostbaarheden kunnen bestaan uit horloges, juwelen en sieraden, bestek, munten en andere curiosa van waarde. Uw stukken worden veilig en met zorg bij ons opgeslagen totdat u besluit de voorwerpen weer op te halen. Dan betaald u ons het bedrag met een rente, en neemt u uw spullen weer mee.

Geld wisselen

Ook het wisselen van geld gaat snel en veilig bij Contant Inkoop Goud. Uw buitenlandse geld hoeft u niet langer te bewaren in een kast; u wisselt snel en makkelijk uw geld, van waar ook ter wereld. Wij nemen bijna alle soorten buitenlands geld aan, naast bankbiljetten ook muntgeld. Heeft u oud geld dat niet meer wordt gezien als wettig betaalmiddel? In veel gevallen taxeren wij dat geld en nemen we ook dat geld aan. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met onze taxateurs op.

[row_inner v_align=”middle”]

[col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”1814″ height=”75%”]

[/col_inner]
[col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

Oud geld wisselen

Ook buitenlands geld dat in onbruik geraakt is nemen wij aan, in de vorm van munten of biljetten. Denk bijvoorbeeld aan oude Duitse Marken of de welbekende Belgische Franken. U hoeft dus niet te denken dat geld dat uit het betalingsverkeer is gehaald geen waarde meer heeft, bij ons kunt u er meestal nog een zakcentje aan overhouden.

[/col_inner]

[/row_inner]
[row_inner v_align=”middle”]

[col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

Al sinds 1977 een begrip

Contant Inkoop Goud is eigendom van Baldev Juweliers in Amsterdam. Opgericht door dhr. Baldev Singh Dhuney in 1977, is dit familiebedrijf al meer dan 40 jaar een begrip in de hoofdstad. De heer Baldev kwam in 1977 uit India en behoorde daar al tot een traditionele goudsmid familie. Over de generaties is het vak steeds van vader tot zoon doorgegeven. 

Het vakmanschap en de door de generaties doorgegeven kennis en liefde maken Contant Inkoop Goud een betrouwbare en eerlijke onderneming. We zullen professioneel, maar met zorg omgaan met uw kostbaarheden en u een eerlijke prijs betalen. Heeft u vragen die u liever niet telefonisch of per e-mail stelt? Kom gerust langs in onze zaak aan de Eerste van Swindenstraat 1 te Amsterdam.

[/col_inner]
[col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”1816″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[block id=”1856″]

[/col]

[/row]

WhatsApp WhatsApp ons