Covid-19 maatregelen; 7 goud inkoop medewerkers, aparte balies, 1.5m afstand, geen wachtrijen, direct aan de beurt.

Wisselkantoor voor goud sinds 1977

In een snel veranderende wereld kan het soms een fijn gevoel geven om wat extra geld achter de hand te hebben. Dan kunt u de keuze maken uw gouden of zilveren kostbaarheden te verkopen. Het is echter vaak zo dat juist deze stukken een emotionele waarde hebben, dat u er aan gehecht bent. Om te voorkomen dat u het pijnlijke besluit moet nemen voor altijd afscheid te nemen van deze voorwerpen, is verpanding een goede oplossing.

Tijdelijk geld nodig? Kom eens langs bij ons Wisselkantoor voor goud en geld in Amsterdam en laat u vrijblijvend adviseren. Of neem contact op per telefoon of e-mail.

goudwisselkantoor-verpanden

Baldev: betrouwbaar en transparant

Bij Baldev Juweliers en hun goudhandel Contant Inkoop Goud staan betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel. Dat komt omdat Baldev een familiebedrijf is waarin de fijne knepen van het vak al generaties worden overgedragen. We hebben het over expertise en vakmanschap, maar nog meer over liefde voor het vak en oog voor het verhaal van de klant. We zijn ons bewust dat we werken met dierbare voorwerpen, waar vaak een emotionele lading bij betrokken is en nog vaker een mooi verhaal aan verbonden is. Wij vinden het belangrijk dat u zich als klant ten alle tijde veilig voelt en zijn altijd transparant over de prijzen die wij hanteren. 

Wij kopen uw goud in tegen de actuele goudprijzen. Die worden met grote regelmaat geüpdatet op onze website, maar u kunt ook altijd even (telefonisch) contact opnemen met onze winkel aan de Eerste van Swindenstraat 1 in Amsterdam. Wij begrijpen dat het verkopen of in onderpand geven van uw kostbare voorwerpen precair is, en garanderen u ook dat uw spullen veilig en zorgvuldig worden opgeslagen.

Geld voor Goud

Verpanden betekent letterlijk het in onderpand geven van een zaak ter zekerheid van terugbetaling. Wij nemen dus tijdelijk zilveren of gouden kostbaarheden van u over, taxeren de waarde en betalen u dat direct contant uit. Deze kostbaarheden kunnen bestaan uit horloges, juwelen en sieraden, bestek, munten en andere curiosa van waarde. Uw stukken worden veilig en met zorg bij ons opgeslagen totdat u besluit de voorwerpen weer op te halen. Dan betaald u ons het bedrag met een rente, en neemt u uw spullen weer mee.

Geld wisselen

Ook het wisselen van geld gaat snel en veilig bij Contant Inkoop Goud. Uw buitenlandse geld hoeft u niet langer te bewaren in een kast; u wisselt snel en makkelijk uw geld, van waar ook ter wereld. Wij nemen bijna alle soorten buitenlands geld aan, naast bankbiljetten ook muntgeld. Heeft u oud geld dat niet meer wordt gezien als wettig betaalmiddel? In veel gevallen taxeren wij dat geld en nemen we ook dat geld aan. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met onze taxateurs op.

goudwisselkantoor-oudgeld

Oud geld wisselen

Ook buitenlands geld dat in onbruik geraakt is nemen wij aan, in de vorm van munten of biljetten. Denk bijvoorbeeld aan oude Duitse Marken of de welbekende Belgische Franken. U hoeft dus niet te denken dat geld dat uit het betalingsverkeer is gehaald geen waarde meer heeft, bij ons kunt u er meestal nog een zakcentje aan overhouden.

Al sinds 1977 een begrip

Contant Inkoop Goud is eigendom van Baldev Juweliers in Amsterdam. Opgericht door dhr. Baldev Singh Dhuney in 1977, is dit familiebedrijf al meer dan 40 jaar een begrip in de hoofdstad. De heer Baldev kwam in 1977 uit India en behoorde daar al tot een traditionele goudsmid familie. Over de generaties is het vak steeds van vader tot zoon doorgegeven. 

Het vakmanschap en de door de generaties doorgegeven kennis en liefde maken Contant Inkoop Goud een betrouwbare en eerlijke onderneming. We zullen professioneel, maar met zorg omgaan met uw kostbaarheden en u een eerlijke prijs betalen. Heeft u vragen die u liever niet telefonisch of per e-mail stelt? Kom gerust langs in onze zaak aan de Eerste van Swindenstraat 1 te Amsterdam.

goudwisselkantoor-baldev
Wij zijn als hoogste bieder bevonden in de test van Vara Kassa onder de goudinkopers!

Klantbeoordelingen

Anderen over Contant inkoop goud

4.7/5

Gemiddelde cijfer van 4.7/5 over 42939 beoordelingen

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies

Tip!

Uw voordelen op een rij:
  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver

federatie-goud-zilver