Contant Inkoop Goud7
Sinds 1977
Gratis taxeren? 020-6922446
Sinds 47 jaar uw vertrouwde adres
Gratis taxeren? Bel 020-6922446

Goud Inwisselen

[section padding=”0px” visibility=”hide-for-medium”]

[row style=”collapse” width=”custom” custom_width=”100vw”]

[col padding=”0 2vw”]

[ux_banner height=”40vh” bg=”1394″ bg_pos=”60% 36%”]

[/ux_banner]

[/col]

[/row]

[/section]
[section]

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Goud inwisselen in Amsterdam

Er zijn talloze redenen te noemen om uw (oud) goud in te wisselen voor euro’s. Het kan zijn dat u (tijdelijk) wat extra geld nodig heeft, maar het kan ook zijn dat u overweegt een huis te kopen of u wilt uw pensioen een beetje verruimen. Wat uw motivatie ook is, voor goud inwisselen bent u bij Contant Inkoop Goud en Baldev Juweliers aan het juiste adres. 

Edelmetalen worden vaak verwerkt in stukken die uiteindelijk van onschatbare waarde zijn. En dat niet alleen door de goud- of zilverwaarde, maar vooral door de eventuele emotionele waarde die aan een voorwerp verbonden zijn. Wij snappen dat u verzekerd wil zijn dat uw kostbaarheden met zorg worden behandeld. Of u nou besluit uw goud of zilver te verpanden of in te wisselen voor geld, wij begrijpen het belang van uw verhaal, en gaan zeer zorgvuldig om met uw spullen.

[ux_image id=”2065″]

De beste prijs voor uw goud

Wij zijn gespecialiseerd in goud inkoop, en hebben dagelijks te maken met klanten die hun goud willen inwisselen voor geld. Door onze jarenlange ervaring en opbouw van connecties, kunnen we snelle levering bieden voor de partijen die van ons inkopen. Door de efficiëntie van onze bedrijfsvoering besparen wij geld, en dat hoeven wij dan weer niet door te berekenen naar wat we voor uw goud betalen. Wij garanderen u dus de beste prijs voor uw goud. 

Niet verkopen, maar verpanden?

We begrijpen het natuurlijk heel goed als u uw kostbaarheden liever niet voor verkoopt om ze vervolgens voor altijd kwijt te zijn. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om uw voorwerpen te verpanden. Verpanden betekent letterlijk het ‘in onderpand’ geven van uw spullen. Wij betalen de prijs die uw voorwerpen waard zijn, en slaan ze vervolgens veilig en voorzichtig op. Ze zijn dan feitelijk ons eigendom, maar u krijgt bij verpanden altijd een terugkoopgarantie mee. Dat betekent dat u gegarandeerd uw spullen weer terug kunt kopen wanneer u dat het beste uitkomt. 

Verpanden kan een goede tijdelijke oplossing zijn als u – door wat voor reden dan ook – wat extra financiële middelen nodig heeft. Zo behoudt u het recht op uw kostbaarheden, maar heeft u ook toegang tot het geld dat u goed kunt gebruiken. Ook voor onze mogelijkheden op het gebied van verpanden kunt u vrijblijvend contact op nemen!

Gratis taxatie zonder afspraak

De goudprijs is al honderden jaren aan het stijgen, maar natuurlijk is deze prijs op dagelijks niveau ook onderhevig aan fluctuaties. Wij updaten per dag de actuele goudprijs op onze website, maar onze medewerkers kunnen u ook op elk moment van de dag accuraat informeren over de goudkoers. 

Wij nodigen u daarom van harte uit om – ook zonder afspraak – bij ons naar binnen te lopen voor een gratis taxatie. We bieden u een kopje koffie aan en een van onze experts zal dan terwijl u wacht een taxatie verrichten en u direct informeren over zijn of haar bevindingen. Daarna kunt u de keuze maken uw goud weer mee naar huis te nemen, of direct in te wisselen voor euro’s.

[ux_image id=”2066″ width=”95″]

Niet alleen goud inwisselen

U kunt bij ons niet enkel terecht voor het inwisselen van goud. Ook (oud) zilver en andere soorten oude sieraden zijn bij ons van harte welkom. Verder zijn wij ook experts in het taxeren en inkopen van oude horloges en ander antiek waar wellicht edelmetalen in verwerkt zijn. Dus of het nu gaat om oud zilver bestek, een vintage horloge of een gouden ring, wij staan voor u klaar.

Onze inkoop specialisaties:

  • inkoop goud
  • inkoop zilver
  • inkoop gouden munten
  • inkoop zilveren munten
  • inkoop oud goud
  • inkoop sieraden
  • inkoop horloges
  • inwisselen oud geld

[ux_image id=”2067″]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[block id=”1856″]

[/col]

[/row]

[/section]

WhatsApp WhatsApp ons