Actuele goudprijs
*Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijsfluctuaties voorbehouden.
8 kt p/gr€ 16.35
14 kt p/gr€ 32.75
18 kt p/gr€ 42.22
20 kt p/gr€ 46.64
21 kt p/gr€ 48.99
22 kt p/gr€ 51.29
23 kt p/gr€ 54.03
24 kt baar p/gr€ 58.49
Munten onder andere
gouden tientje fdc p/st€ 334
gouden vijfje fdc p/st€ 167
krugerrand ounce fdc€ 1,740
maple leaf ounce fdc€ 1,740
usa $20 ounce fdc€ 1,671
Zilverprijs
zilver 800 p/kilo€ 476
zilver 835 p/kilo€ 497
zilver 925 p/kilo€ 551
muntzilver 720 p/kilo€ 436
zilver 999 p/kilo baar€ 671
Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze inkoop goud; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Bel ons of kom gerust langs. Wij werken zonder afspraak, ook op zaterdag. Bij verkoop dient u een ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

U kunt uw goud ook per post aan ons versturen. Klik hier voor informatie.

Lees verder

INKOOP HORLOGES AMSTERDAM

Zoekt u naar een specialist op het gebied van de inkoop van horloges in Amsterdam? Wij kopen horloges van de verschillende luxe merken, waarmee we er graag voor zorgen dat u de waarde in geld om kunt zetten. Heeft u thuis een horloge liggen van Rolex, Breitling, Cartier, Tag Heuer, Maurice Lacroix, Longines, Omega, Audemars Piguet of Patek Philippe waar u eigenlijk niets mee doet? Wij zorgen er met de inkoop van horloges in Amsterdam voor dat u het geld direct tot uw beschikking heeft, door het contant aan u uit te keren of het geld over te maken naar uw bankrekening.

HORLOGES VAN LUXE MERKEN

We zorgen voor de inkoop van horloges in Amsterdam van de verschillende luxe merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Jaeger LeCoultre, IWC en Cartier? Daarnaast kopen we ook de horloges van Bvlgari en Chopard in, zodat u met uw luxe horloge bij ons aan het juiste adres bent. We bekijken voor de inkoop van horloges in Amsterdam onder andere de conditie en eventuele beschadigingen, om u de juiste prijs voor het horloge aan te kunnen bieden. U ontvangt een mooi bedrag voor het horloge, zodat u uw rekeningen kunt betalen of u de mogelijkheid heeft een mooie nieuwe aankoop te doen.

inkoop horloges Amsterdam

Verkoop uw horloge in Amsterdam

Wilt u gebruik maken van de inkoop van horloges in Amsterdam? Verkoop uw horloge en zorg er op die manier voor dat u de waarde eindelijk kunt gebruiken op de manier die u zelf wenst. Ligt het horloge in de kast of in een la en doet u daar eigenlijk niets mee? Kom eens langs voor de inkoop van horloges in Amsterdam, of vraag in ieder geval naar de waarde hiervan. De kans is groot dat u dan direct inziet dat het een uitstekend idee is om het horloge te verkopen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of kom gewoon eens langs.

BEL VRIJBLIJVEND 020-6922446

U kunt een afspraak maken (bel 020-6922446) voor een vrijblijvende taxatie en prijs offerte. U zult geholpen worden door een gediplomeerde diamantair.

Tip!

Uw voordelen op een rij:

  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Of vraag je offerte aan via Whatsapp – 06 30 25 50 02

Recensies

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

Meer recensies

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver

federatie-goud-zilver