Rolex horloge verkopen Amsterdam

U wenst uw Rolex horloge te verkopen en u bent op zoek naar een specialist in de inkoop van Rolex horloges in Amsterdam? Wij kennen de verschillende modellen en kunnen deze eerlijk op waarde schatten, zodat u een goede prijs ontvangt voor uw horloge.

Kom daarom gerust langs voor een geheel vrijblijvende taxatie!

Heeft u dringend geld nodig, bijvoorbeeld om uw rekeningen te kunnen voldoen of een mooie nieuwe aankoop realiteit te maken? Wij zorgen met de inkoop van Rolex horloges in Amsterdam voor een mooi bedrag, zodat u direct voldoende geld achter de hand heeft. We kunnen u het geld direct contant uitbetalen, of dit overmaken naar uw rekening.

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak.

Of benader ons direct via WhatsApp:.

WhatsApp chat
inkoop horloges Amsterdam

Rolex horloge verkopen in Amsterdam

Bij ons kan u uw Rolex horloges in Amsterdam verkopen. Wij kopen diverse modellenhorloges. Is uw horloge nog goed van conditie en is er geen sprake van beschadigingen? Dan kunnen we u een hoge prijs bieden wanneer u uw Rolex horloges in Amsterdam wenst te verkopen.Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld de verkoop van sieraden en andere gouden of zilveren waardevolle spullen. We kunnen de sieraden en horloges direct voor u taxeren, zodat u binnen korte tijd weet waar u aan toe bent en u kunt kiezen voor onze inkoop, of u de spullen kunt belenen.

Eerlijke prijs voor uw Rolex in Amsterdam

Kiest u voor de verkoop van uw Rolex horloge in Amsterdam? Dan bieden we u een eerlijke prijs, zodat de verkoop u een mooi bedrag op zal leveren. Rolex horloges staan bekend als zeer waardevol, zodathet verkopen van deze er voor kan zorgen dat u weer voldoende geld achter de hand heeft. Wij zijn u graag van dienst met de inkoop van Rolex horloges in Amsterdam, dus neem direct contact op of kom bij ons langs.

U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie en prijs offerte. U zult geholpen worden door een gediplomeerde diamantair.

Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie of een afspraak.

Of benader ons direct via WhatsApp:.

WhatsApp chat

icon-watch-gold

Inkoop horloges

Zoekt u naar een specialist op het gebied van de inkoop van horloges in Amsterdam? Wij kopen horloges van de verschillende luxe merken, waarmee we er graag voor zorgen dat u de waarde in geld om kunt zetten. Heeft u thuis een horloge liggen van Rolex, Audemars Piguet of Patek Philippe waar u eigenlijk niets mee doet? Wij zorgen er met de inkoop van horloges in Amsterdam voor dat u het geld direct tot uw beschikking heeft, door het contant aan u uit te keren of het geld over te maken naar uw bankrekening.

Lees verder

icon-diamond-gold

Inkoop diamant

De prijs is afhankelijk van de volgende 4 factoren;

het gewicht (Carat): hoe groot is de diamant
het maaksel (Cut): hoe is de diamant geslepen
de kleur (Color): is de steen wit of getint van kleur
de zuiverheid (Clarity): is de steen vlekkeloos of niet
Een certificaat van een laboratorium of instituut geeft meestal een duidelijke omschrijving van de bovengenoemde punten.

Wij taxeren voor u gratis en vrijblijvend.

Lees verder

icon-necklace-gold

Inkoop antiek

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van antieke juwelen, sieraden en gebruiksvoorwerpen. Bent u in het bezit van oude sieraden en weet u niet wat het waard is? Neem u gerust contact met ons op. Het beste is dat u de voorwerpen meeneemt zodat we deze kunnen bekijken en beoordelen.

Wij kijken voor u naar de leeftijd van het artikel, wanneer deze gemaakt is. Wij beoordelen de sieraden op de aanwezigheid van diamanten of andere edelstenen. Tevens kopen wij sieraden in gemaakt met bloedkoralen.

Lees verder
federatie-goud-zilver

Wij zij lid van de Nederlandse Juweliers en Uurwerken branche vereniging.

Cartier verpanden?

Wilt u uw pronkstuk liever niet kwijt? Dan kan u uw horloge ook aan ons verpanden!

Cartier verpanden

Rolex verpanden?

Gehecht aan uw Rolex? Dan kan u uw horloge ook verpanden. Kijk snel voor meer informatie!

Rolex verpanden
Wij zijn als hoogste bieder bevonden in de test van Vara Kassa onder de goudinkopers!

Klantbeoordelingen

Anderen over Contant inkoop goud

review-ster review-ster review-ster review-ster review-ster4.7/5

Gemiddelde cijfer van 4.7/5 over 42939 beoordelingen

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

Meer recensies

Waarom ons kiezen?

Uw voordelen op een rij:
  • Reiskosten vergoeding tot max. € 30,-
  • Direct contant geld
  • Met 5 minuten geholpen
  • Gratis taxatie
  • Persoonlijk & betrokken
  • Betrouwbaar adres sinds 1977