Onze Oud Goud Prijs: altijd actueel

Er zijn veel mensen die ergens in huis nog oud goud hebben liggen. Sommige mensen zijn zich daarvan bewust, en weten dat ze bijvoorbeeld een waardevolle ketting of oude gouden ring ergens opgeborgen hebben. Maar het kan ook zijn dat men zich daar niet bewust van is, en bij toeval een oud horloge of een broche vinden, of zelfs nog oud tandheelkundig goud hebben. Het kan zijn dat je zelf de waarde niet ziet in dit soort oude objecten, en zelfs overweegt ze weg te geven of weg te gooien. Dan hebben wij bij deze al een goede tip voor u: doe dat niet! 

Oud goud heeft vaak nog steeds waarde, omdat goud een relatief vaste koers heeft. Met andere woorden: goud verliest niet zo snel haar waarde. Onze oud goud prijs is altijd conform de huidige goudkoers, en onze inkopers zijn mensen met liefde voor het vak. Ze zullen daarom altijd een goede prijs betalen als u uw oud goud komt verkopen of verpanden.

Dus bewaar uw oud goud, en neem het mee naar onze juwelier en goud experts bij Baldev aan de Eerste van Swindenstraat 1 in Amsterdam. Of neem direct contact op als u vragen heeft.

Soorten oud goud

Zoals u weet zijn er talloze verschillende toepassingen voor edelmetalen als goud en zilver. De bekendste toepassingen zijn natuurlijk gouden sieraden, gouden munten en goudbaren, maar goud werd ook veel gebruikt in de tandheelkunde. Daarnaast nemen wij ook gietresten aan van goudsmeden en overig overtollig goud of goudresten. Verder is goud een edelmetaal dat in de meest onverwachte hoeken op kan duiken. Denk hierbij aan een oude porseleinen klok waarin goud verwerkt is, of oude zakhorloges.

Welke soorten oud goud u kunt verkopen:

oud-goud-prijs-pendule

Goud Antiek

oud-goud-prijs-antieke-broche

Gouden Broches

oud-goud-prijs-antieke-armband

Gouden Armband

oud-goud-prijs-antiek-horloge

Gouden Horloges

oud-goud-prijs-antieke-zakhorloge

Gouden Zakhorloges

oud-goud-prijs-gouden-ketting

Gouden Ketting

Goudwaarde van alle tijden

De waarde van goud is altijd overeind gebleven, wat er verder ook in de wereld gebeurde. Tegenwoordig leven wij in een welvarend land, en door de technologische en industriële vooruitgang zijn veel voormalige toepassingen van edelmetalen verdwenen. Dat komt omdat er vandaag de dag simpelweg betere, en vooral goedkopere materialen zijn voor die toepassingen. Als we honderd jaar terug gaan in de tijd, komen we terecht in een tijd van schaarste. Men had het niet breed. Ook hing men in die tijd nog erg aan het geloof. Eeuwenlang was het zo dat gouden sieraden door de generaties heen werden doorgegeven, en bijvoorbeeld uitsluitend werden gedragen op bruiloften en andere speciale gelegenheden. Mannen die vroeger hun ‘zondagse’ pak droegen, complementeerden hun pak dan met een (gouden) zakhorloge. Vrouwen droegen vaak gouden of zilveren speldjes om hun hoofddeksels vast te houden tegen de wind. Dit zijn typische voorbeelden van objecten die van generatie op generatie worden doorgegeven, en die nu wellicht ergens bij u of een familielid op zolder liggen.

oud-goud-prijs-klederdrachtstel

Oud zilver, oude sieraden, oud wisselgeld

Naast oud goud zijn wij uiteraard ook altijd geïnteresseerd in andere oude edelmetalen. Denk hierbij aan oud zilver, maar ook aan andere oude edelmetalen, sierstenen en mineralen. Maar ook oude sieraden zijn bij ons van harte welkom. Dit niet alleen vanwege de potentiële goud- of zilver waarde in deze voorwerpen, maar ook vanwege de persoonlijkheid van de sieraden. Wij kijken altijd naar het geheel, naar het verhaal dat een sieraad vertelt. 

Maar ook oud wisselgeld is bij ons van harte welkom. Dat kan oud Nederlands geld zijn, maar ook buitenlands geld dat inmiddels niet meer in het betaalverkeer voorkomt. Vaak heeft oud wisselgeld nog steeds een bepaalde waarde, die het totaalbedrag waarmee u weer naar huis gaat, een flinke boost zouden kunnen geven.

Wij zijn als hoogste bieder bevonden in de test van Vara Kassa onder de goudinkopers!

Klantbeoordelingen

Anderen over Contant inkoop goud

4.7/5

Gemiddelde cijfer van 4.7/5 over 42939 beoordelingen

DHR. JAN CAMPS – CASTRICUM

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik u danken voor de prettige samenwerking bij de aankoop van mijn horloge. Ik wens u en al uw familie en uw personeel alle goeds toe voor de komende tijd en vooral goede zaken.
Mede namens mijn vrouw,
een van harte groet,
Jan Camps

DHR. PRAVESH PASTEURING – AMSTELVEEN

Werd zeer goed geholpen, meteen cash uitbetaald, het proberen waard.

MW. A. SCHOONHEID – UTRECHT

Zeer goed geholpen, accuraat en zeer betrouwbaar! Transparant, alles zeer duidelijk, bracht meer op dan ik dacht! Veel beter adres dan de juwelier bij mij in de Utrechtsestraat. Dat was niet correct in Utrecht. Parkeren kost echt een dubbeltje!

Meer recensies

Tip!

Uw voordelen op een rij:
  • Reiskosten vergoeding tot max € 30,-
  • Direct contant geld
  • Gratis reparatie van uw geliefde juweel!
  • Met 5 minuten geholpen
  • Betrouwbaar adres sinds 1977
  • Gratis taxatie
  • Ook inkoop van buitenlands goud
  • Geen smeltverlies aftrek
  • Op voorbehoud van koersfluctuaties
  • Voor meer informatie lees werkwijze

Wij kopen ook sieraden ingelegd met diamanten en kleurstenen.

Kom langs voor een gratis taxatie.

Wij zijn lid van de

Federatie Goud en Zilver

federatie-goud-zilver